De webmaster

Mijn naam is Nantko Bosscher. Ik ben geboren op 12 december 1958 in Zuidbroek, waar ik ruim 43 jaar heb gewoond. Sinds 2001 ben ik woonachtig in Delfzijl.
Genealogie, fotografie en computers zijn hobbies van mij en dat heeft geresulteerd in deze website.
Ik heb al sinds mijn lagere schooltijd interesse in geschiedenis. In de loop der tijd ging deze interesse zich vooral toespitsen op de regio waar ik woon en waar mijn voorouders hebben geleefd. Later werd dit aangevuld met de interesse in het wel in wee van de familie in heden en verleden, daarom ben ik rond 1991 begonnen met mijn eerste stappen in de genealogie.
Zoals gebruikelijk begonnen bij mijn eigen verwanten en later heb ik dit uitgebreid. Nu zoek ik dus alle (achter)naamgenoten over de gehele wereld, waarbij het internet een dankbaar instrument is gebleken.
De gegevens die u op mijn website vindt zijn gegevens zoals ik die zelf in de archieven en op andere plaatsen ben tegengekomen. Ook zijn sommige van de gegevens afkomstig van derden, waarbij ik moet aantekenen dat ik deze niet allemaal op juistheid heb gechecked.
Wilt u de gegevens zelf gaan gebruiken, dan is het dus verstandig deze zelf nogmaals op hun juistheid te controleren.

Aanvullingen, opmerkingen en kritiek

Denkt u aanvullende gegevens te hebben of dat gegevens op deze website NIET kloppen, laat mij dit dan weten via een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .
Ook als u opmerkingen hebt over de uitvoering van de website, zoals niet-werkende links, onduidelijke weergave, haperende navigatie of andere haperende zaken, stuur dan een mail met uw wensen of kritiek. Ik zal dan bekijken of ik aanpassingen kan uitvoeren.